2010. 11. 14. Kecskemét

A Hungária Agár Klub évadzáró coursing versenyéről Csicsi 1. helyezésével és egy dobogós Sugival tértünk haza.

 

 

 

 

 

 

 

 

2010. 09. 26. Gyúró

Ismét a Gyúrói Reptér adott otthont egy CACIL versenynek. Egész nap szakadt az eső, a pálya teljesen felázott, de ez nem szeghette kedvét az agaraknak és a 11 nevezett agárból Csicsi 5., Sugi pedig 4. helyezést ért el.

 

 

 

 

 

 

 

 

2010. 08. 28. Csorvás

Megszerveztem az 1. Csorvási Agaras Találkozót. Sajnos az időjárás nem volt kegyes hozzánk, ennek ellenére szép számmal látogattak el hozzánk barátaink, hogy a helyi focipályán tét nélkül üldözhessék a műnyuszit az agarak. Köszönöm minden barátomnak, aki jelenlétével megtisztelt minket! És persze a szervezésben nyújtott sok segítségért is millió hála!

 

2010. 08. 14. Szeged

Az idén is meghívást kaptunk a Hungarikum Fesztiválra és a délelőtt folyamán még az 1. Székely-Magyar Világtalálkozó magyar fajtákat felvonultató programján is részt vettünk, hisz közel volt egymáshoz a két rendezvény. Köszönjük a lehetőséget a MEOE Szegedi Szervezetének!

 

2010. 08. 14. Tahitótfalu

Erre a rendezvényre ugyan nem látogattunk el, de az agaraim fotóival tették színesebbé a magyar agarakról kifüggesztett anyagukat a szervezők:

 

 

2010. 08. 08. Kecskemét-Katonatelep

Nagyon jó hangulatú versenyen vehettünk részt, aminek a nyúlhúzógép gyakori meghibásodása sem vethetett gátat! Sugim 1. lett és CACL címet kapott, Csicsi pedig a második legmagasabb pontszámmal, végül a 3. helyen zárt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2010. 07. 23. Franciaország-Chardonnay

Oly rég szerettem volna már eljutni Franciországba, így az idén összekötve a kellemest a még kellemesebbel, nekivégtunk a nagy útnak, hogy én nézekődhessek, az agarak pedig részt vegyenek a coursing Európa Bajnokságon. Nem volt minden kalandtól mentes az utunk - lerobbantunk Németországban, új autót kellett bérelnünk, sokat esett és hideg is volt a sátorozáshoz, trailerrel hoztak minket haza - de megérte, mert a 20 nevezett magyar agár szukából Csicsi 11. lett, Sugika pedig felkerült a dobogóra!

Cikkek Sugika sikeréről: http://beol.hu/bekes/kozelet/a-csorvasi-sugi-volt-a-leggyorsabb-magyar-agar-321752

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/magyar-a-leggyorsabb-agar-2025730/

 

 

 

2010. 06. 19. Kecskemét-Katonatelep

Igen szép számú magyar agár nevezés mellett, a 11 indulóból Csicsi a képzeletbeli dobogó utolsó helyét szerezte meg, míg Sugika a versenyt megnyerve, CACL címet kapott. Büszke vagyok az AGARAIMRA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2010. 05. 30. Gyúró

CACIL coursing versenyen vettünk részt az Érdtől nem messze található Gyúrói Reptéren. A lányok bár kitettek magukért, a pálya másnak kedvezett, így a dobogó közelébe sem jutottunk. De a hely gyönyörű volt, a hangulat vidám, szóval csupa jó élménnyel gazdagodva tértünk haza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2010. 05. 01. Csorvás

A Hudák család meghívásának eleget téve bemutattam pár gyönyörű ruhát az agarakkal a helyi Majálison. Büszke vagyok a lányokra, mert nem csak a munkában és a sportokban állják meg a helyüket, de a színpadon és a gyors öltözések közben is makulátlanul viselkedtek!

 

 

2010. 04. 25. Hódmezővásárhely

A MEOE Szegedi Szervezetének Magyar Kutya Fajták tagozata meghívásában vasárnap is kinn voltunk az Állattenyésztési Napokon, és egy színvonalas fajta bemutatón vettünk részt.

 

 

 

2010. 04. 24. Hódmezővásárhely

CACL coursing versenyen vettünk részt az Állattenyésztési Napok keretében Sugival és sikerült elhoznunk a 2. helyezést, rec.CACL cím kíséretében, a 10 nevezett magyar agár közül. Nagyon büszke vagyok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2010. 04. 11. Gyula

 

Sugika a Gyula CAC-on megszerezte a CACL címhez szükséges kiállítási eredményt.

 

 

2010. 04.

A Kutya Szövetség áprilisi számában remek cikkek olvashatók a magyar agárról és az egyikben feltűnik Csicsi neve, egy általam készített képpel is illusztrálva!

 

2010. 03. 21. Hetényegyháza

Sugika élete első coursing versenyét rögtön a dobogó tetején zárta! Bár az első futam után még nem ő állt az élen, de a másodikban nagyot alakított és nyert!

Csata elkísért minket és tenyészszemlén vett részt, ahol Dr. Miklós Leventétől, a Hungária Agár Klub elnökétől tenyészthető minősítést kapott!

 

 

 

 

Rá kellett döbbennem, hogy honlapjaim tárhelyének mérete közel sem korlátlan, de sebaj, ide töltöm ezek után a friss képeket: gallery.site.hu/u/Kecskes_Zsofia/

 

 

 

Oldalmenü