2011. 12. 04. Hódmezővásárhely, Szeged

A közelgő Mikulásra tekintettel szerveződött egy baráti találkozó Hódmezővásárhelyre coursinggel egybekötve. Miután az agarak kiszaladgálták magukat, átmentünk Szegedre és a karácsonyi vásár forgatagában sétáltunk egy nagyot.

 

2011. 11. 13. Dusnok

Életünk első legális "agarászatán" vehettünk részt Sugival Dusnokon, a MATOE által rendezett teljesítmény felmérésen.

 

2011. 10. 23.

Olajos-réti Győzős Lélek "Nemes" tragikus balesetet szenvedett. Emléke örökké bennem él.

 

2011. 10. 16. Gölle

A kecskeméti versenyről nem hazafelé vettük az irányt, hanem Göllébe Márton Csabáékhoz. Beszélgettünk, kirándultunk, agaraztunk. Remek hétvége volt!

 

2011. 10. 15. Kecskemét - Katonatelep

Az Évadzáró versenyen Nemes életében először futhatott, mint versenyző a liszensz nélküli kategóriában és 2. helyezést ért el! Sugika szintén 2. lett, Csicsi pedig 3. Büszke vagyok az agaraimra!
A verseny után Dunaföldváron a Magyar Agár Tenyésztők Országos Egyesületének képviselői lebírálták Csicsi és Sugi küllemét és mindketten megfeleltek a kritériumoknak, így részt vehetnek teljesítmény felmérésen, ahol végre legálisan űzhetnek mezei nyulat!


 

 

2011. 10. 08. Románia - Arad

Az Arad CACIB-on Csicsi és Sugi is teljesítette a Román Szépség Championátushoz szükséges feltételeket. Köszönet a segítségért a Bácskai családnak!

 

2011. 09. 25. Csorvás

Idén is megrendeztem a Csorvási Agaras Találkozónkat, ahová sok barátom látogatott el, hogy egy tét nélküli coursingen vehessen részt kutyusával és színvonalas bemutatókat tekinthessen meg.
Köszönöm mindenkinek, aki részvételével megtisztelt!

 

2011. 09. 17. Écs

Újra Écsre látogattunk egy CACL versenyre, aholis Sugi győzedelmével zárult a nap. Csicsi ügyes volt, Nemes pedig nagyon szépen teljesítette a távot!

 

2011. 09. 10.-11. Hódmezővásárhely

A Hódmezővásárhely CACIL helyszínén egy lelkes coursinges csapat próbálta e sportot népszerűsíteni szombaton egy hangulatos edzéssel és bemutatóval, vasárnap pedig egy házi versennyel, ahol Sugika 2. helyezést szerezett.

 

2011. 09. 03. Orosháza

A Békés megyi vadásznap már 4 éve kihagyhatatlan programnak számít nálam szeptember első hétvégéjén. Az agarak természetesen elkísérnek és én pedig mesélek az orvvadászat nélküli életről agár tulajdonosi mivoltom ellenére. (vagy pont ezért!)

 

2011. 08. 20. Ópusztaszer

Az augusztus 20.-át barátainkkal töltöttük az Ópusztaszeri Emlékparkban megrendezett magyar fajtás bemutatón.

 

2011. 08. 13. Szeged

Idén 3. alkalommal kaptunk meghívást a Hungarikum Fesztiválra, ahová Csatával együtt érkeztünk. 

 

 

 

 

 

 

 

2011. 07. 17. Hollandia

2011. Coursing Európa Bajnoka Olajos-réti Győzős Fénysugár "Sugi"

Köszönöm Márton Csabának a csodás agaram és a Bácskai családnak a kijutásban való segítséget!

 

2011. 06. 18. Kecskemét

Az Európa Bajnokság előtti utolsó edzésre a Ferkó tanyán került sor. Adtunk liszenszet és Nemes is újra űzhette a műnyuszit.
 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

2011. 06. 07. Szeged

A Nimród vadászújság vendégei voltunk a Szegedi Könyvhéten. Itt is köszönöm a meghívást!
Miután eleget tettünk színpadi kötelességeinknek, kisétáltunk picit a Tiszához, hogy futkossanak egyet az agarak.


 

2011. 06. 04. Kecskemét-Katonatelep

Bár a Kecskemét Derby-n csak egy 3. és 4. helyezést sikerült bezsebelnünk nem volt okom a panaszra, hisz rég éreztem magam ilyen jól! Ráadásul Nemes életében először üldözhette a műnyulat és ez nem is akárhogyan sikerült neki!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011. 05. 29. Écs

Az osztrák határhoz közel került megrendezésre az Osztrák-Magyar Kupa versenysorozat második állomása. Écsen Csicsinek nem sikerült a dobogóra kerülnie, a pálya másnak kedvezett, de Sugika ismét 1. lett CACL cím kíséretében! 

 

 

 

 

 

 

 

Itt került kihírdetésre az előző heti Spitzerberg CACIL-lal egybekötött pontverseny eredménye is. Az Osztrák-Magyar Kupa 2. helyzetettje Csicsi, Sugika pedig mindkét helyszínen győzedelmeskedett, így ebben is őt illette az 1. hely.


 

 

2011. 05. 22. Ausztria - Spitzerberg

A Bácskai családnak hála lehetőségünk nyílt Ausztriában is kipróbálni az agarak képességeit. A pálya szuper volt, hosszú és technikás! Csicsi a 2. legtöbb ponttal végül a harmadik helyen zárt, Sugika pedig 1. lett.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011. 05. 15. Gölle

Az Egyetemi Kutyanap fáradalmait a göllei vendégházban pihentük ki és másnap egy kellemes sétát tettünk a halastóhoz barátainkkal. Haza pedig már családunk új tagjával indultunk el, Olajos-réti Győzős Lélek "Nemes"-sel.

 

 

 

2011. 05. 14. Kaposvár

A Kaposvári Egyetemi Napok zárónapján tartották az idei Kutyanapot a kennelsor lelkes lakói. Sok színes programot szerveztek, köztük coursinget is. Örülök, hogy ott lehettünk!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011. 05. 08. Hódmezővásárhely

A coursing verseny mellett a vasárnapi magyar fajtákat felsorakoztató fajtabemutatónak is hagyományai vannak már. Köszönöm a meghívást, melynek természetesen nagyon szívesen tettünk eleget!

 

2011. 05. 07. Hódmezővásárhely

Idén is részt vettünk az Állattenyésztési Napokon megrendezésre kerülő coursing versenyen és igen szép eredménnyel zárult a napunk. 13 nevezett agárból Sugika 3. lett, Csicsi pedig 1. Büszkén vettem át díjainkat a díszkörben!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011. 04. 23. Szilvásvárad

Apuval és Húgommal egy kis kirándulással egybekötve látogattunk el Szilvásváradra, ahol nemzeti coursing versenyt rendeztek. Sugi dobogós lett, Csicsi pedig 14 nevezett agár közül bizonyult a legjobbnak, ezzel CACL címet szerezve. Az éjszakát Bükkszentkereszten töltöttük és másnap körülnéztünk Lillafüreden is picit. Remek hétvége volt!


 

 

 

 

 

 

 

 

2011. 04. 09. Kecskemét - Katonatelep

Coursing edzésre mentünk ismét, de sajnos a lányok lábai még nem voltak teljesen rendben, így Csicsi egyáltalán nem futhatott, Sugika pedig csupán egy kört tett.

 

2011. 04. 06. Budapest

Olajos-réti Győzős Csatával az RTL Klub Neked Való című műsorának vendégei voltunk. A felvétel után Csata már az új családjával mehetett haza. Sok boldog közös évet kívánunk Nekik együtt!

Itt található a műsor

 

2011. 03. 12. Kecskemét-Katonatelep

A Hungária Agár Klub évadnyitó versenyére Sugi nélkül érkeztünk, sajnos még nem jött rendbe a sérült lába, így nem futhat. Csicsi az idén sem hagy fel jó szokásával és ha lehet, minél rövidebb útvonalon próbálja becserkészni a nyuszit :D De sebaj, hisz ez csak egy kis móka, amivel színesebbé tehetjük a hétvéginket :o)

 

2011. 03. 06. Budapest

Idén már hagyományosan az újbudai Trófea Grill Étterem adott otthon a három agárklub közös Klubvacsorájának, ahol kiosztásra kerültek az elmúlt esztendő eredményeit elismerő díjak. Sugi 2010. Év Agara és Országos Coursing Bajnok. Csicsi pedig az Év Agara pontverseny 2. legtöbb pontot begyűjtött agara. Elmondhatatlanul büszke vagyok a lányokra!

 

 

 

 

 

 

 

 

2011. 02. 19. Kecskemét-Katonatelep

Végre újra beindul a coursing szezon. Az évad első edzésén Csicsi liszenszet adott Adrinak.

 

2011. 02. 11. - 13. Nagyharsány

Egy tökéletes hosszúhétvégét tölthettem Töpfner Józsinál - a Szársomlyóhegyi kennel tenyésztőjénél. Sok-sok agarat látogattunk meg, részt vettünk egy vidám borkóstolón, túráztunk picit és remekül szórakoztunk! Köszönöm Némedi Gyuszinak és Nagy Tamásnak, hogy magukkal vittek!

Oldalmenü