2012. 10. 06. Böde

A Göllei Agaras Találkozók hangulatát idéző Bödei Agármustrára érkeztünk Tóth Zolihoz - Tigrisbundás kennel.

 

2012. 09. 08. Dévaványa

A Békés megyei Vadásznap idén Dévaványán került megrendezésre és Töpfner Józsi - Szársomlyóhegyi kennel - barátunk coursing bemutatóját nem hagyhattuk ki.

 

2012. 08. 20. Ópusztaszer

Augusztus 20-án rengeteg nézelődő gyűlik össze az Ópusztaszeri Emlékparkban. Mi sem lehetne jobb, ha egy kis fajtanépszerűsítésre gondolunk.

 

 

 

2012. 08. 19. Ásotthalom

Mivel a múltkori edzés igen jól sikerült, ezt a mostanit sem lett volna szívem kihagyni.

 

 

2012. 08. 12. Szeged

A Szegedi Hungarikum Fesztivál is hagyománynak tekinthető lassan és mi eddig minden évben részt vettünk az agarakkal a fajtanépszerűsítésben.

 

2012. 08. 04. Ásotthalom

Szuper hangulatú coursing edzésen vettünk részt a Bácskai család - Tiszaparti Szélvész kennel - szervezésében az agarakkal.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012. 07. 15. Szeged

Tari Józsi - Rasztari kennel - újra meghívott minket és én szívesen mondtam igent, hogy népszerűsítsük magyar fajtájú kutyáinkat.

 

 

2012. 06. 10. Dunakeszi

Az idei Coursing Európa Bajnokság Magyarországon került megrendezésre. Sugi pedig elérte azt, ami eddig még soha egy magyar agárnak sem sikerült. Megvédte a címét és újra Európa Bajnok lett! Elmondhatatlanul büszke vagyok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012. 05. 28. Ópusztaszer

Tari Józsi - Rasztari kennel - barátunk megint remek magyar fajtás bemutatót szervezett. Örülök, hogy ott lehettünk.

 

 

2012. 05. 13. Kaposvár

A Kaposvári Egyetem kennelsora ebben az évben is meghívott minket a kutyanapjára. Csellivel kipróbáltuk az agilityt, coursingeltünk és még a kötélhúzó versenyt is ő nyerte meg. Szuper nap volt! Köszönöm a meghívást!

 

2012. 05. 12. Hódmezővásárhely

Az Alföldi Állattenyésztési Napok minden évben kihagyhatatlan rendezvényt jelent számunkra. Így idén sem hagytuk ki.

 

 

2012. 05. 03-05. Szeged-Budapest-Dunakeszi-Felsőlajos

Ezt a kellemes hosszú hétvégét a Bácskai család társaságában Csellóval töltöttük. Volt ebben jó sok utazás, kellemes társaság remek hangulattal és persze coursing Csellinek.

 

 

 

2012. 04. 15. Hódmezővásárhely

Sajnos az agarak erre a rendezvényre sem tudtak elkísérni, de Csellire lehet számítani, így ő futott mindenki helyett. Egy kedves agárlány utazásában is segédkeztem, hogy az Agárfajtamentés segítségével mielőbb új otthonra találjon. Hajrá Sárika!


                                         

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012. 04. 01. Gödöllő

Március 30. és április 1. között rendezték meg az I. Nemzetközi Vadászkynológiai Konferenciát a Szent István Egyetemen. A konferencia zárásaként a különböző fajtájú vadászebek különféle megmérettetésen vehettek részt. A magyar agaraknak coursing versenyt hirdettek, ahol Csicsi 2. helyezett lett!

 

2012. 03. 03. Újbuda - Trófea Grill Étterem

A 2011. év eredményeit összegző Klubvacsorán ismét büszkén vehettem részt.
Olajos-réti Győzős Fénysugár "Sugi" 2011. Év Coursing Agara, Országos Coursing Bajnok és hazánk összes coursing versenyzője közül a legeredményesebb is, így a Silk Dogcenter Vándorkupáját is kiérdemelte!
Olajos-réti Győzős Bodza "Csicsi" az Év Coursing Agara és az Országos Coursing Bajnoki pontversenyben is követte húgát és a 2. helyen végzett!
Nagyon büszke vagyok a lányokra!

 

2012. 02. 25. Felsőlajos

Az idei első CACIL versenyünkön sajnos kiderült, hogy Sugika lába még mindig fáj, így vissza kellett vonnom a második futamból. Viszont Csicsi igen ügyesnek bizonyult! Az első futama után ő állt az élen, végül nagy hajrában a 2. helyen végzett és res.CACIL címet kapott!

 

2012. 01. 28. Kecskemét - Katonatelep

Az évadnyitó edzésre a Ferkó tanyán került sor. Természetesen Cselló sem maradhatott otthon, ha agarakkal él, a coursinget is szeretnie kell - és szereti is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012. 01. 15.

Családunk új taggal bővült!
Ezen a fagyos januári napon egy 4 hónap körüli stafford formájú kölyök kutyus ugrabugrált az ajtónk előtt. Beengedtük, kapot enni, inni. Körbeplakátoltam mindent, de a gazdi nem lett meg. Végül a Cselló nevet kapta és gyorsan beilleszkedett.

 

 

Oldalmenü