2017. 11. 25. Tiszafüred

A Földművelésügyi Minisztérium Hungarikumokért felelős főosztályának meghívására vettünk rész a Tiszafüredi Disznótoros Fesztiválon. Sajnos az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, de szerencsére volt egy plusz kabátom a kocsiban, ami pont Sugika mérete :D

 

 

 

2017. 10. 06-08. Böde

Sokadik alkalommal, de töretlen lelkesedéssel érkeztünk idén is Bödébe, a Tóth Zoli által oly színvonalasan megszervezett Bödei Agár Mustrára. Fecske, Arisztokrata és Bájos jött el velünk, valamint Fényűző Bánk bán "Nemes" és Csinszka képviselte a kennelünket.
Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy Fecskét választotta a zsűri a
mustra legszebb felnőtt szukájának, ráadásul a legszebb kan nem más lett, mint Bájosunk apja, a Sarkady-Sárkány kennel fedezőkanja, Zeusz. Habként a tortára, a legszebb kölyök pedig Arisztokratánk féltestvére, Nagy Kata kicsi Karátja lett. Gratulálunk mindenkinek!

2017. 10. 01. Csorvás


Fényűző Borbáró "Misztu" és kedves családja töltött egy vidám délutánt nálunk. Mindig szívesen látjuk a gazdijainkat és szeretett agaraikat!

 

 

2017. 09. 30. Kunhegyes

A Hungarikumok között ismét bemutatásra kerültek a magyar fajtájú ebek, most a Mihály Napi Sokadalom elnevezésű rendezvényre kaptunk meghívást a Földművelésügyi Minisztérium Hungarikum Főosztályának szervezésében. Sugi, Balu és a kicsi Bájos kísért el minket.

 

 

2017. 09. 16. Tiszaszentimre

A Földművelésügyi Minisztérium Hungarikumokat népszerűsítő rendezvénysorozatának tiszaszentimrei állomására kaptunk meghívást, az Őszi Folklór Fesztivál magyar fajta bemutatójára.

 

2017. 09. 10. Hódmezővásárhely

Ha már egy ilyen csodás agár került a birtokunkba, mint Fecske, akkor nem hagyhattuk ki a Hódmezővásárhely CAC-on megrendezére kerülő tenyészszemlét sem. Köszöjük Juhász Csillának, a Magyar Agár Fajtagondozó Egyesület elnökének a szép bírálatot és a
tenyészthető minősítést!
 


 

 

2017. 09. 01. Dorozsma

Családunk új taggal bővült. A gyönyörű Fecske beilleszkedése szépen alakul és minden nap újabb pozitív meglepetést okoz számunkra. Köszönjük őt Szilágyi-Bay Péternek!

 

2017. 08. 26. Mezőberény

Abban a szerencsés helyzetben volt részünk, hogy az idei 25. Országos Vadásznap igen közel került megrendezésre, így semmi pénzért nem hagytuk volna ki a megjelenést az agarakkal és barátainkkal.

 

2017. 08. 18-20. Gölle

Augusztus végéhez közeledve már nagyon vártuk az idei agaras nyaralásunk a göllei Tarkarét Vendégházba. Ilyenkor mindig összegyűlik az agaras baráti csapatunk és szuper napokat töltünk el együtt.

 

2017. 08. 12. Szeged 

Mára hagyománnyá vált, hogy augusztus elején Tari Józsi barátunk - Rasztari kennel - meghívásának eleget téve ellátogatunk a Hungarikum Fesztiválra, ahol oly sok más rendezvényhez hasonlóan, mindig nagy sikere van magyar fajtájú kutyáinknak és Józsi színvonalas előadásának.

 

2017. 07. 28-30. Gyulai Végvári Napok

Idén is meghívást kaptunk erre a színvonalas rendezvényre. Pénteken végigvonultunk a városon, szombaton és vasárnap pedig coursing bemutatót tartott az Olajos-réti kennel a megjelenteknek. Lassan hagyománnyá válik, hogy ebben a 3 napban agaras barátaink nálunk laknak és éjszakába nyúlóan beszélgetünk kedvenc fajtánkról, közben finomakat eszünk-iszunk.
A bemutatókon viselt gyönyörű ruhámért az idei évben is szeretnék köszönetet mondani a Hudák családnak!

 

 

2017. 07. 19. Halásztelek

Arisztokrata visszaköltözött hozzánk, ahol mindig van egy hely bármelyik nálunk született agárnak, ha úgy hozza a sors.

 

2017. 07. 07. Royal Essences

A Royal Essences kiváló minőségű táplálék kiegészítőket gyárt kutyáknak és mostantól Sugi & Balu egyik kedves fotója díszíti Daily Care terméküket.
Hálás köszönet érte Molnár Áginak!

 

 

2017. 07. 01. Debrecen

Egy ideje már foglalkoztatott minket a gondolat, hogy olyan magyar agár szukát vásároljunk, aki megfelel típusában az elképzeléseinknek, de mégsincs szoros rokoni kapcsolatban a mi agarainkkal. A Sarkady-Sárkány kennelben találtunk rá a kis Bájosra és reményekkel telve várjuk, mivé cseperedik.
Köszönjük a bizalmat Zsolt & Dóri!

 

 

2017. 06. 10. Kistelek

Kedves barátaink meghívásának eleget téve ellátogattunk Baluval a Kisteleki Vadásznapra.

 

2017. 05. 07. Julius-K9

Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a Julius-K9 csapata a mi agarainkat választotta legújabb, magyaros motívumokkal díszített hámjai bemutatására.
Köszönjük a lehetőséget!

 

2017. 05. 06. Hódmezővásárhely

Már nem is számoljuk hányadik alkalom, mikor ismét részesei lehettünk a Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Napok keretében rendezett magyar fajtákat népszerűsítő bemutatónak. Tari Józsi (Rasztari kennel) ismét egy roppant színvonalas előadással készült, amit a szombati napon kétszer is hatalmas tömeg figyelt kíváncsian. Bár a délutáni bemutatón leszakadt az ég, mégsem volt okunk a panaszra, mert az idő javulásával be tudtuk mutatni kutyáinkat és a kis szünet alatt is élvezhettük Józsi fajtaismertetéseit.
A Berger Szimat Szolgálat magyar kutyafajtákról szóló mesekönyvéhez is modellt álltak az agarak, így téve még tartalmasabbá az így is szuper napunkat.

 

2017. 04. 08. Kecskemét

A Bácskai család jóvoltából ismét egy színvonalas coursing edzésen vehettünk részt, ahol a két nyugdíjas, Csicsi és Sugi újra futhattak a műnyúl után és Balu is - életében először - nagy lelkesedéssel vetette bele magát ebbe a remek sportba.

 

2017. 04. 01-02. Békéscsaba CAC

Balu a két napos szépségverseny mindkét napján eredményesen végzett.
Szombaton
kitűnő minősítést kapott Zeljko Gajic bíró úrtól, vasárnap pedig Hungária Prima Junior címet Roberto Schilltől!
Ha ez még nem lenne elég, a vasárnap tartott tenyészszemlén Balu és Perszike is megszerezték kitűnő bírálat kíséretében a
tenyészthető minősítést Juhász Csillától.

 

 

2017. 01. 29. Gölle

Újabb taggal bővült a falka. Nudli, a kis göllei babos terrier színesíti mostantól az agarak és természetesen a mi napjainkat.

Oldalmenü