2018. 12. 19. 

A Julius-K9 csapata a magyar kutyafajták népszerűsítésére egy interjúsorozatot készített, aminek mi is részesei lehettünk az agarainkkal. Olvassátok figyelmesen: klikk!

 

2018. 12. 12. Sándorfalva

Tari Józsi barátunk (Rasztari-Duci kennel) tragikus hirtelenséggel távozott közülünk, hatalmas űrt hagyva maga után. Utolsó útjára az általa oly nagyra becsült magyar fajtájú kutyáink sorfala mellett kísérhette szerető családja. Bárcsak több adatott volna neki!

 

2018. 12. 04. Egyek - Nagyhegyes - Balmazújváros

Csalogányunk édesanyja - Süti - gazdát keresett és rövid időre hozzánk költözött. Ismét szerencsésen alakult mindent, mert Berkes Zoliék beleszerettek és idősödő napjaira biztosítanak számára egy kényelmes fotelt a másik agaruk mellett. Kocsiba szálltunk tehát Sütivel és elvittük az új családjához, de ha már a környéken voltunk, akkor meglátogattuk Nagy Viktort (Etelközi Nyulász kennel) és Fekete-Szűcs Norbiékat (Puszták Vadásza kennel), hogy szép agarakat láthassunk és beszélgessünk egy kellemeset.

 

2018. 11. 24. Tiszafüred

A II. Tisza-tavi Disznótoros és Pálinkamustra magyar fajtás bemutatójára kaptunk meghívást idén is az Agrárminisztérium Hungarikumokért felelős főosztályától.
Fodor László megörökítette a teljes bemutatót, ide kattintva meg is tudjátok nézni:
klikk! 
Besenyei Lászlónénak is van egy rövidebb összeállítása rólunk:
klikk!

 

 

2018. 11. 05. Budapest

Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a FEM3 Café reggeli műsorának vendégei lehettünk Sugival és a csöpp Fényessel. Mindig nagy öröm, ha népszerűsíthetjük a fajtát! Köszönjük a lehetőséget!
Ide kattintva tudjátok visszanézni:
klikk!

Ha már Budapesten jártunk, akkor összekötöttük a kellemest a még kellemesebbel és meglátogattunk Dervis "Lándzsát" és Dzsentrit. Millió köszönet a gazdiknak, hogy bár az utolsó pillanatban szóltunk, mégis nagy szeretettel vártak minket!

 

2018. 11. 04. Egyek

Berkes Zoli gondolt egyet és megszervezett egy falunapot, ahová a csikósok, solymászok, íjászok és néptáncosok mellé egy kis magyar agaras bemutatót is szeretett volna coursinggel színesítve.
A
Főnix TV összeállítása itt nézhető meg: klikk!
Fodor László hosszabb lélegzetű felvételét pedig itt tudjátok megtekinteni: klikk! 
Az M1 felvétele:
klikk!

 

2018. 11. 01. Nagyharsány

Kora reggel útra keltünk, felvettük Márton Gábor barátunkat Szegeden és Nagyharsányig meg sem álltunk, hogy egy szuper napot tölthessünk Töpfner Józsival (Szársomlyó-hegyi kennel), tanulhassunk tőle és csodálhassuk az agarait.

2018. 10. 30.

Életem első agara, akivel minden elkezdődött, akinek annyi mindent köszönhetek, egy esős, szomorú reggelen elaludt végleg. Olajos-réti Győzős Bodza - mindenki Csicsije - nincs többé földi valójában, de sokunk szívében él tovább és egy pici belőle minden gyermekében, unokájában, dédunokájában ott maradt. Büszke vagyok rá, hogy a gazdája lehettem!

 

2018. 10. 07. Gölle

Bödéből másnap Gölle felé indultunk, hogy családunk legújabb tagjával, falkánk új reménységével, a csöpp kis Olajos-réti Győzős Fényességgel együtt térhessünk haza. Köszönjük nektek ezt a csodás pici lényt Ági és Csaba!

 

2018. 10. 06. Böde

A Bödei Agár Mustra számomra az év magyar agaras eseménye, talán még a karácsonynál is nagyobb izgalommal várom Tóth Zoli barátunk szuper rendezvényét. Az idén abban a hatalmas örömben lehetett részünk, hogy kis Pankánkat a mustra legszebb fiatal szukájának választotta a kritikus zsűri, folytatván a hagyományt, hisz 2017. évben anyja, Fecske volt a mustra legszebb felnőtt szukája. 

 

2018. 08. 11. Szeged

Ha emlékezetem nem csal, 10. alkalommal vettünk részt Tari Józsi barátunk meghívására a Szegedi Hungarikum Fesztiválon. A fellépés előtt Kuczora Timi hívott meg minket ásotthalmi meseszerű tanyájára, ahol a  varázsos hangulat mellett igazán finomakat is ehettünk és egy kis utószülinapi meglepetésben is részem volt, amit külön köszönök a barátainknak!

 

2018. 07. 28-29. Gyula

Mára hagyománnyá vált, hogy július utolsó hétvégéjét barátaink társaságában a Gyulai Végvári Napok magyar agaras programján töltjük. Mint már eddig is, a kis csapat nálunk van elszállásolva és tőlünk indulunk a várva várt, coursinggel színesített bemutatókra. Idén először nekem kellett tudósítanom is a közönség felé az eseményeket és csak remélhetem, hogy nem okoztam senkinek csalódást.

 

2018. 07. 01. Kisújszállás

Sok töprengés és még annál is több aggódás után, végül minden ész érvet sutba dobva indultunk, hogy elhozzuk az általunk régóta csodált Szirom kan tesóit. Első gondolatunk az volt, hogy csak kettőt hozunk magunkkal, de végül senkit nem bírtunk ott hagyni. Most indulhat az újabb izgulás, hogy szerető családot találjunk Balkánnak, Baliánnak és Bajánnak....

 

2018. 05. 19. Túrkeve

Az Agrárminisztérium Hungarikumokért felelős államtitkárságának meghívására vettünk részt a Kevi Juhászfesztivál magyar kutyafajtás bemutatóján. Köszönjük a lehetőséget, hogy ismét népszerűsíthettük szeretett fajtáinkat!

 

2018. 05. 12. Hódmezővásárhely

Már nem is számoljuk hányadik alkalommal van szerencsénk részt venni a Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Napok magyar kutyafajtás bemutatóin Tari Józsi barátunknak hála! Köszönjük a mindig színvonalas előadást szeretett fajtánkról!

 

Az idén Fecske és Sugika jöttek el velünk, de Csinszka és Csábító "Koppány" is jelen voltak, hogy képviseljék kennelünket. Köszönet érte a gazdiknak!

 

 

 

2018. 05. 11. Kecskemét

Meghívást kaptunk a Kecskeméti Hungarikum Fesztivál magyar vadászkutyás bemutatójára. Köszönjük a lehetőséget Gombai Csabának!

 

2018. 04. 30. Szeged

Józsim régóta vágyott egy másik kis terrierre Nudlika mellé, így mikor megszülettek Nokedli gyerekei, sikerült is választanunk egy cukker kis kant. Fityiszke teljes magabiztossággal vetette magát a nagyok közé és egy percig sem lepődött meg semmin, ami körülötte történt. Köszönjük Anna ezt a csodás kis lényt!

 

 

2018. 04. 10. Tahitótfalu

A Csikómajori kennel tenyésztője, Magyar Gábor arra az elhatározásra jutott, hogy megszünteti a magyar agár tenyészetét és eladásra kínálta az összes agarát. Nekem már régóta nagy szerelmem volt a két sárga szukája, így némi hezitálás után - mert azért mi sem két agaras család vagyunk már - végül sikerült meghoznom a döntést és indultunk is Áfonyért. Hálás vagyok páromnak, hogy mindenben támogat, sőt az ilyen kérdésekben ő az, akinek hatására könnyen átlendülök mindenféle kétségeimen!

 

 

2018. 03. 25. Csorvás

Bánk bán "Nemes" és kis barátja, Csikómajori Áldás látogatott el hozzánk. Öröm volt együtt tölteni ezt a kellemes délutánt!

 

 

2018. 03. 15. Csorvás

Úgy alakult, hogy Csalánk másik tesója, Mézes nem tudta megszokni a helyét Perszi, Noki és Csinszka mellett, pedig mindent megkapott, amiről egy agár csak álmodhat. Így egy nehéz döntést kellett meghoznia a gazdijának, új család után kellett nézni szeretett agarának. Megint minden remekül végződött, ugyanis Száva tesónkhoz költözhetett, ahol gyakran van egyedüli agárként és remekül érzi magát. Legyetek nagyon sokáig nagyon boldogok együtt Laura!

 

2018. 02. 25. Csorvás

Eszti Atanázzal és Baritonnal, valamint Boti Csala tesójával, Szávával jött el hozzánk látogatóba. Mindig nagy öröm szánunkra, ha hazatér valamelyik kicsikénk! Szuper nap volt, várunk titeket legközelebb is!

 

2018. 02. 17. Csorvás

A véletlenek remek összejátszásának hála, szuper kis buli kerekedett nálunk. Ettünk, ittunk, agaraztunk - tehát minden a szokásos, jó hangulatban telt. Örülünk, hogy itt voltatok!

 

2018. 02. 11. Békéscsaba

Szuper lehetőséget kaptunk a Pegazus Lovasiskolától, sétálhattunk egy nagyot az épp használaton kívüli legelőiken, ahol a boldogan futkosó agaraink senkit sem zavartak. Köszönjük!

 

 

 

2018. 02. 10. Gölle

Alig értünk haza az előző somogyi kalandunkból, máris itt volt a következő. Most Csalánk tesójának, Szávának volt szüksége egy kis segítségre. Szerencsére neki is szuper gazdira sikerült bukkannia és ha már ott voltunk, akkor kirándultunk egy nagyot Gölle határában. Botinak és Szávának nagyon boldog közös éveket kívánunk, Vétek Józsinak és kedves családjának pedig millió köszönet a fincsi uzsonnáért és a mindig szívélyes fogadtatásért!

 

 

 

 

2018. 01. 28. Gölle

Kalandvadász Arany Tallér új gazdira bukkant, aki a véletlennek hála nem messze lakik tőlünk  (mindig öröm a jó fej agaras a környéken!) így együtt keltünk útnak, hogy elhozhassa családja új tagját, mi pedig beszélgethessünk egy jót Vétek Józsi barátunkkal. Hosszú, boldog gazdis éveket kívánunk Timi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldalmenü